Lainojen yhdistäminen tuo metsästäjän arkeen helpotusta ja kivoja leffahetkiä!

Kasautuvat lainat ja taloudellinen ahdinko ovat monelle metsästäjälle valitettavan tuttuja juttuja. Arki saattaakin pyöriä lähinnä taloudellisten huolien ja murheiden ympärillä, minkä vuoksi jopa metsästykseen ja arjen pieniin iloihin, kuten leffailtoihin, liittyvät onnentunteet saattavat kadota tai vähintään laimentua. Taloudellisesta ahdingosta kannattaakin pyrkiä aktiivisesti pois! Jos metsästäjälle on kertynyt runsaasti erilaisia lainoja ja vaikkapa pikavippejä, on lainojen yhdistäminen yksi hyvä keino keventää taloudellista ahdinkoa! Kerromme tässä artikkelissa seikkaperäisesti kuinka yhdistät lainat ja kuinka se helpottaa arkeasi!

Vinkit metsästäjän lainojen yhdistämiseen

Metsästäjänä olet varmasti tottunut näkemään vaivaa parhaiden saaliiden löytämiseksi ja kiinni saamiseksi ja tiedät, kuinka paljon aikaa tähän tuhraantuu. Hyvä uutinen on se, että lainojen yhdistämiseksi sinun ei tarvitse nähdä lainkaan niin paljon vaivaa, sillä netistä löytyy palveluita, jotka etsivät sinulle parhaat lainasaaliit. Aloita siis Lainojen yhdistäminen ammattimaisesti Rahalaitoksella!

Voit yhdistää sen palveluiden avulla useat pienemmät lainasi yhdeksi hieman suuremmaksi lainaksi ja samalla säästät sekä riihikuivaa rahaa että omaa aikaasi. Pienennät nimittäin yhdistelylainan myötä lainanhoitokulujasi, sillä jatkossa maksat vain yhden lainan kulut. Samalla talouden hallintasi helpottuu, sillä sinun tarvitsee jatkossa huolehtia ainoastaan yhden lainan takaisinmaksueristä. Olet ehkä tähän mennessä tuskaillut jokaisen lainan jokaisen maksuerän eräpäivien muistamisen kanssa, mutta yhdistelylainan myötä huolehdittavaksi jää enää vain yksi maksuerä kuukaudessa. Voit yhdistää lainojasi Rahalaitoksen kautta jopa 70 000 euroon saakka!

Kuinka lainojen yhdistämisessä sitten pääsee alkuun? Prosessin käynnistäminen on ihan yksinkertaista. Surffaile vain Rahalaitoksen sivustolle ja valitse yhdistelylainaosio. Valitse lainahakemuksen ylävalikosta tarvitsemasi lainan summa sekä toivomasi laina-aika. Lainan suuruudeksi voi valita 500 eurosta aina 70 000 euroon ja laina-ajan pituudeksi yhdestä vuodesta 15 vuoteen. Valintojesi jälkeen hakemuslomakkeen näppärä laskuri laskee lainasi arvioidun kuukausierän. Jos esimerkiksi valitsit maksimit, 70 000 euroa ja 15 vuotta, molemmista valikoista, antaa laskuri arvioiduksi lainasi kuukausieräksi 535 euroa. Jos taas valitsit molemmista valikoista minimit, eli 500 euroa ja yksi vuosi, tulee lainasi arvioiduksi kuukausieräksi 44 euroa.

Muista lainan suuruuden ja laina-ajan pituuden valittuasi rastittaa Haluan yhdistää vanhoja lainoja -kohta. Valitse tämän jälkeen alla olevasta valikosta kuinka paljon aiota maksaa pois vanhoja lainojasi. Jos haet lainaa yhteishakijan kera, muista rastittaa myös asianmukainen kohta, sillä jos sinulla on yhteishakija, saatat saada tavallista parempia yhdistelylainatarjouksia.

Tämän jälkeen on aika täyttää lomakkeeseen yleistietosi, kuten henkilötunnuksesi ja yhteystietosi sekä hyväksyä muun muassa lainatuotteiden yleiset ehdot rastittamalla asianmukaiset kohdat. Lopuksi sinun tarvitsee vain painaa vihreää Kilpailuta lainat -nappia ja jäädä odottamaan yhdistelylainatarjouksia.

Kilpailuta myös leffailtasi

Rahaa säästyy myös leffailtojen kilpailuttamisella! Aina ei suinkaan tarvitse lähteä katsomaan leffoja teatteriin, vaan hyvä suoratoistopalvelu tarjoaa huomattavasti enemmän vastinetta rahoille. Kutsu vaikka koko metsästysporukka kotiisi viettämään mukavaa leffailtaa! Jopa leffaherkkuja saa hankittua kotiin huomattavasti edullisemmin kuin leffateatterissa. Tällaiset pienet valinnat auttavat sinua yhdistelmälainan ohella saamaan taloutesi kuntoon!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

saturation