Metsästäjä, hurmaa kumppanisi Vercasen tuoksuilla leffatreffeillä!

Metsästäessä tulee helposti hiki ja ellei pidä varaansa voi hiki tuoksahtaa myös tärkeiden treffien aikana, eikä tämä todellakaan luo vastapuolessa sinusta hyvää ensivaikutelmaa. Tästä syystä kannattaakin panostaa hyviin tuoksuihin, kun edessä ovat tärkeät treffit, esimerkiksi hyvän leffan merkeissä! Myös monet dokumenttielokuvat ovat yllättävän mielenkiintoisia ja jos treffikumppani on kiinnostunut dokumentin käsittelevästä aiheesta, voi tällainenkin leffa olla hyvä valinta treffeille. Hurmaava tuoksu on myös hyvä lahjaidea, etenkin, jos tunnet vastapuolen makua jo sen verran, että osaat valita hänelle sopivan tuoksun. Vercase on merkki, johon kannattaa tällaisissa tilanteissa luottaa! Tosin kannattaa myös muistaa, ettei leffateatteriin kannata käyttää hajusteita myöskään liian rankalla kädellä, sillä joukossa saattaa olla hajusteyliherkkiä katsojia. Less is more tässäkin asiassa ja tuoksua kannattaakin annostella vain juuri sen verran, että lähelläsi istuva treffikumppanisi aistii sen.

Vercase tuoksuja miehelle

Legendaarinen ja suosittu Versace tarjoaa monia miehiselle miehelle soveltuvia tuoksuja. Ostat tuoksut näppärimmin hajuvesi.fi-sivustolta. Toimitukset ja tilaaminen on nopeasti hoidettu, joten sinulle jää vielä runsaasti aikaa nauttia metsästyksestä ja valmistautua tuleviin leffatreffeihin. Metsästäjän ja aktiivisen liikkujan kannattaa panostaa etenkin laadukkaaseen deodoranttiin. Esimerkiksi Versacen Man Eau Fraiche Deostick on oivallinen valinta. Sen suositushinta on 28,95 euroa, mutta hajuvesi.fi-sivustolta sen voi löytää jopa alle 24 eurolla. Tuote on saapunut markkinoille jo vuonna 2006 ja on siitä lähtien ollut asiakkaiden suosiossa. Hajuvesi.fi-sivustolla Versacen Man Eau Fraiche Deostick on saanut erinomaisia arvosteluja ja viisi tähteä viidestä. Se kuuluu sitrus-tuoksuperheeseen ja on juuri sopivan rento leffatreffejä silmällä pitäen. Tähän deodoranttiin on hyvä yhdistää myös Man Eau Fraiche -EdT ja Man Eau Fraiche After Shave Balm.

Vercase tuoksuja lahjaksi naiselle

Vercasen tuoksut ovat myös oivallisia lahjaideoita treffikumppanille. Kokeile vaikkapa Versacen Bright Crystal -EdT:tä tai Bright Crystal Absoly -EdP:tä. Bright Crystal -EdT on saapunut markkinoille vuonna 2006. Sen tuoksu on kukkainen ja se sopii erinomaisesti rentoon käyttöön. Tuoksu on melko hillitty. Hajuvesi.fi-sivustolla Bright Crystal -EdT on saanut arvosanan 4,7 tähteä viidestä tähdestä. Tuoksun suositushinta on 50,95 euroa, mutta hajuvesi.fi-sivustolta sen voi löytää jopa alle 42 eurolla.

Bright Crystal Absoly -EdP kuuluu Absoly-sarjaan, jonka perustuoksussa korostuvat mahonki, meripihka ja myski, välituoksussa lootus, magnolia, pioni ja vadelma ja jälkituoksussa granaattiomena, vedelliset tuoksunuotit sekä yuzu. Tätä tuoksua voi käyttää koko vartalolle. Bright Crystal Absoly -EdP kuuluu kukkaiseen tuoksuryhmään ja hedelmäiseen tuoksuperheeseen. Tuoksun suositushinta on 53,95 euroa, mutta sen voi löytää hajuvesi.fi-sivustolta jopa alle 44 eurolla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

saturation