Metsästysaiheinen dokumenttielokuva yritysluotolla

Jos sinulla on metsästykseen tavalla tai toisella liittyvä yritys sekä painavaa sanottavaa metsästykseen liittyen ja haluaisit saada äänesi suuren yleisön kuuluville, kannattaa harkita oman metsästysaiheisen dokumenttielokuvan ohjaamista! Aluksi tämä saattaa tuntua kaukaiselta, jopa tavoittamattomalta, haaveelta, mutta yritysluoton ja ammattitaitoisen kuvaustiimin avulla voit tehdä unelmistasi totta!

Mistä yritysluottoa?

Edullinen yritysluotto löytyy helposti Qrediltä! Voit hakea lainaa Qredin kautta jopa 200 000 euroa, mutta pienimuotoisen dokumenttielokuvan filmaamisesta selviät kyllä reippaasti edullisemmin. Laina-ajaksesi voit valita 6 kuukautta, 12 kuukautta tai 18 kuukautta eli laina-ajat ovat melko lyhyitä ja laina onkin mitoitettava siten, että sen kuukausikulut ovat vielä helposti hallittavissa yrityksen arjessa.

Miksi Qred-yritysluotto?

Qredin toimintaan liittyvät luvut ovat vaikuttavia! Sen toiminta on jo ehtinyt kasvaa huimat 7 200 %. Se työllistää yli 100 oman alansa huippuosaajaa ja toimii kuudella eri markkina-alueella – ja mikä huikeinta – Qredin avulla on luotu yli 5 000 työpaikkaa! Qred tekee myös yhteistyötä useiden alan huipputiimien kanssa. Sen taloustiedot nojaavat Bisnoden tieto-taitoon ja auttavat Qrediä mitoittamaan tarjouksensa oikein. Lainojensa sähköiseen allekirjoittamiseen Qred käyttää Visma Signiä, jonka ansiosta lainojen allekirjoittaminen onnistuu nopeasti ja sähköisesti. Qred on saanut Geotrust SSL -sertifikaatin, mikä takaa asiakkaiden Qredille toimittamien tietojen asianmukaisen salaamisen.

Qred kuuluu myös Suomen Yrittäjiin, joihin liittymistä sinunkin kannattaa harkita, ellet jo ole Suomen Yrittäjien jäsen. Suomen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen monenlaisia hyödyllisiä palveluita ja etuja, kuten maksutonta lakineuvontaa. Se tarjoaa jäsentensä käyttöön myös hyödyllisen asiakirjapankin, josta löytyy kymmeniä erilaisia yritysten käyttöön soveltuvia asiakirjapohjia. Suomen Yrittäjien jäsenyys voikin auttaa yrittäjää hyvin monenlaisissa yrityksen vaiheissa ja yrittämisessä vastaan tulevissa haasteissa!

Arvioi yritysluoton kuluja lainalaskurin avulla

Qredin lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan jo etukäteen dokumenttia varten tarvitsemasi lainan kuukausikuluja ja -lyhennystä sekä lainan kokonaiskustannuksia laina-ajalla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka laskuri onkin näppärä työväline, ovat sen antavat summat vain suuntaa-antavia esimerkkejä. Yrityksesi lainan todelliset kustannukset perustuvat siihen, millaisen ratingin Qred yrityksellesi antaa. Kannattaa myös huomioida, että lainan kuukausikulut peritään ainoastaan kuukausilta, joiden aikana yrityslaina on yrityksen käytettävissä.

Valitsimme esimerkinomaisesti yritysluoton lainasummaksi 20 000 euroa ja laina-ajaksi 18 kuukautta. Näillä tiedoilla arvioitu luoton kuukausikulu on 333 euroa, arvioitu kuukausilyhennys 1 111 euroa ja lainan kokonaiskustannukset 18 kuukauden aikana 1 444 euroa. Jos lainasumma nousee 30 000 euroon, mutta laina-aika pysyy 18 kuukaudessa, arvioi laskuri luoton kuukausikuluiksi 475 euroa, kuukausilyhennykseksi 1 667 euroa ja luoton kokonaiskustannuksiksi 2 142 euroa. Voit helposti laskea yrityslaskurilla tarvitsemasi lainasumman arvioidut kulut ja arvioida tämän jälkeen alustavasti, pystyykö yrityksesi suoriutumaan dokumenttielokuvaa varten ottamansa lainan takaisinmaksusta kunnialla.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

saturation