Vinkit ihanaan leffailtaan kumppanin kanssa

Haluatko yllättää puolisosi tavalla, jonka hän muistaa vielä pitkään? Järjestä teille yhteinen romanttinen leffailta! Siihen ei vaadita kuin televisio tai vaikkapa macbook pro, hyvää naposteltavaa ja vähän mielikuvitusta. Kun puolisosi näkee, kuinka paljon vaivaa olet valmis näkemään yhteisen aikanne eteen, roiskahtelee lemmenkipinöitä taatusti, ja tunnet olevasi taas kuin vastarakastunut. Kuinka tämä sitten tehdään? Lue vinkkimme täydelliseen romanttiseen leffailtaan alta!

Romanttinen leffailta

Jos et tiedä puolisosi leffamausta, on romanttinen elokuva tai vaikkapa romanttinen komedia aina oiva valinta yhteiseen leffailtaan. Jos kuitenkin tiedät tämän rakastavan vaikkapa action- tai kauhuleffoja, yllätä hänet valitsemalla hänen lempigenrestään kuumin uutuus, jonka tämän on toivonut näkevänsä jo pitkään!

  • Hommaa herkulliset leffaeväät

Vain sinä tunnet puolisosi kyllin hyvin tietääksesi, millaisesta ruoasta tämä nauttii. Oli kyseessä sitten herkullinen ja hedelmäinen smoothie, juustoa tihkuva pizza tai tyylikäs sushi, hommaa puolisosi suosikkiherkkua leffahetkeen. Myöskään suklaa ja popcornit sekä limsa eivät ole koskaan pahitteeksi!

  • Rakenna tyynylinna

Kuka nyt ei olisi joskus haaveillut katsovansa elokuvia pehmeän tyynyvuoren päältä pörröisellä ja lämpimällä peitolla peiteltynä? Tee näistä haaveista totta ja rakenna teille unelmanpehmeä tyynylinna, jonne voitte vetäytyä katsomaan elokuvaa. Voit jopa rakentaa linnakkeen, jonka sisään virität tietokoneen, jolloin voitte mennä täysin linnan uumeniin ja halia toisianne sen pehmeydessä.

  • Ulkoilmateatteri on romanttinen veto

Jos suunnittelet ylläriä loppukesän pimeisiin ja kuumiin öihin, on ulkoilmateatteri todellakin romanttinen valinta, joka on loppujen lopuksi myös yllättävän helppo toteuttaa. Et tarvitse muuta kuin valkoisen lakanan ja videoprojektorin sen toteuttamiseen, sekä tietenkin herkkueväät!

  • Anna samalla hemmotteluelämys

Leffaa katsoessa voi tehdä kaikennäköistä – esimerkiksi hieroa selkää tai niskaa, laittaa rentouttava kasvonaamio tai tehdä jaloille pehmentävä kylpy. Hemmottele puolisoasi oikein olan takaa ja näytä tälle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

saturation